Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Geef je club een rondje!

Geef je club een rondje!

8 december 2020 20:00


Nu de kantine dicht moet blijven lopen clubs veel geld mis. Daarom komen we in actie! Help je mee?

Geef jouw club een rondje via onderstaande site.
Steun jouw club in deze lastige tijd, zodat zij niet in financiƫle problemen komt door deze crisis.

Hoe werkt de actie?

Nu de kantines dicht moeten blijven lopen amateurclubs veel geld mis. Veel verenigingen hebben het hierdoor zwaar. Clubs vrezen zelfs voor hun voortbestaan. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom komen we in actie!

Nu dit in de kantine niet kan roepen wij iedereen op om digitaal een rondje te geven. Niet aan je teamgenoten of sportvrienden maar aan je eigen club!

Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jullie club niet in de problemen komt, zodat jullie straks weer samen kunnen genieten van het mooiste spelletje dat er is.

1. ZOEK JOUW CLUB

Ga naar https://www.rondjevoorjeclub.nl/ Via onze zoekbalk kun je zoeken op clubnaam, plaats, sport of provincie. Klik op de naam van jouw club om verder te gaan.

2. GEEF EEN RONDJE

Een rondje is een donatie voor jouw club ter waarde van een rondje in de kantine (€20,-). Je kunt zelf kiezen hoeveel rondjes je wilt geven. Betalen gaat via iDeal..

3. DEEL DE ACTIE

Hoe meer rondjes jullie club krijgt, hoe beter voor de clubkas! Help je mee om de actie te verspreiden? Deel de actie via WhatsApp of op Facebook en Twitter.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

*/