Nieuwe sponsor: INSPIRE

22 januari 2021 16:30

Ons sportpark is sinds kort weer een sponsordoek rijker. Dit maal op naam van INSPIRE Fitness Club. Daar zijn we als club natuurlijk heel blij mee in deze tijd.

INSPIRE Fitness Club is een sportschool gevestigd op de Kennelweg in Gorinchem. Daar heb je keuze om op hun trainingsvloer van 1200M2 op meer dan 100 apparaten te trainen of om mee te doen aan 1 van de groepslessen die zij organiseren. Zoals zij zelf benoemen:

Wij streven naar een persoonlijke sfeer, service, een plek waar je je op je gemak voelt en kunt socializen. Daarbij krijg je professioneel advies en persoonlijke begeleiding van ons gastvrije INSPIRE team.

Of je nou jong of oud, beginnend of gevorderd, een slanke of wat zwaardere sporter bent, bij INSPIRE Fitness Club ben je op het juiste adres.

Voor onze senioren en JO17 hebben ze al diverse groepslessen mogen organiseren. Vooral voor tijdens de winterstop of wanneer het veld niet toegankelijk is, is het binnen trainen in vorm een groepsles met het team een goed alternatief.

INSPIRE nogmaals bedankt voor jullie sponsoring en hopelijk tot snel op sportpark Scalune!

IMG_6434_1.JPG