Contributieverhoging voor spelende leden - v.v. Schelluinen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributieverhoging voor spelende leden

Contributieverhoging voor spelende leden

1 november 2022 15:45


Op de Algemene Leden Vergadering van donderdag 27 oktober jl. is door de leden besloten de contributie voor alle spelende leden met ingang van 1 oktober 2022 met een euro per maand te verhogen.

Voorzitter Rolf Huijssen lichtte het besluit tot deze verhoging toe. Het zal duidelijk zijn dat met name de stijging van de energietarieven er behoorlijk inhakt. Het is te hopen dat de overheid met steunmaatregelen voor sportverenigingen komt, anders dreigt het doek voor veel verenigingen te vallen. Gelukkig verkeert onze vereniging in goede financiële gezondheid, maar dat de huidige omstandigheden een flinke hap uit ons eigen vermogen nemen, zal een ieder duidelijk zijn.

Het bestuur zag zich dan ook genoodzaakt een kleine verhoging van de contributie aan de leden voor te leggen. Het betreft een verhoging voor onze spelende senior- en jeugdleden.Zij maken immers het meest gebruik van de geboden faciliteiten op ons complex. De niet-actieve (rustende) leden blijven hetzelfde betalen (9 euro per maand). 

De contributie ziet er nu als volgt uit:
  • senioren   : 18 euro per maand;
  • junioren    : 12 euro per maand;
  • pupillen    : 11 euro per maand;
  • mini's        : 8,50 euro per maand.
De contributie wordt, zoals bekend, per kwartaal geïncasseerd.

Het bestuur roept de leden, voor wie de contributie moeilijker op te brengen valt in deze dure tijden, op met haar in contact te treden en samen naar een oplossing te zoeken. 

De leden die hun contributie betalen via automatische incasso hoeven niets te doen. De nieuwe bedragen worden 'automatisch' van de bankrekening afgeschreven.

De enkele leden die hun contributie nog betalen (door middel van periodieke overboekingen) via hun bank wordt verzocht rekening te houden met de verhoging en de bedragen aan te passen.

Het is wellicht nu een goed moment de v.v. machtiging te geven in de toekomst de contributie te incasseren. Gewijzigde contributiebedragen hoeven dan niet meer in de bankadministratie aangepast of aan de bank doorgegeven te worden. Als dit je aanspreekt, neem dan even contact op met ondergetekende, en het wordt meteen geregeld! Makkelijk toch?

Rob van Driel,
leden- en contributieadministrateur v.v. Schelluinen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

*/