Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Anonieme sponsor schenkt nieuw dartbord

26 september 12:30  Het dartbord hangt alweer heel wat jaartjes in de kantine en wordt veel gebruikt. Dat kan je wel zien. Het wordt echt tijd voor een nieuw bord. Er zijn blijkbaar meer mensen die er zo over denken en de v.v. een warm hart toedragen. Van een onbekende sponsor ontvingen we namelijk een prachtig nieuw Michael van Gerwen- dartbord! Het ziet er erg professioneel uit en we kunnen hier weer een paar jaar mee vooruit! Dank je wel, sponsor. We zijn er blij mee! Wie zal dit toch zijn?


Wat moeten we zonder onze ‘Vrienden’?

12 september 12:30  Regelmatig wordt onze vereniging blij verrast door de ‘Vrienden van Schelluinen’. Deze keer hebben ze gezorgd voor geplastificeerde naamborden van hoge kwaliteit met daarop de namen van onze tegenstanders in de competitie van ons eerste elftal. Zo is nog beter te zien tegen welke club we moeten spelen in de eerstvolgende thuiswedstrijd. Op de foto is het nieuwe naambord van Heukelum te zien: onze tegenstander op zaterdag 1 oktober. De week daarvoor wordt de competitie geopend met de uitwedstrijd bij EBOH. Mooi dat de ‘Vrienden’ op deze manier onze v.v. steunt. We zullen nog vaker van ze horen! Dank!


Videoclip Denise van Boxtel, opgenomen op Scalune

9 september 12:30  De lokale ster Denise van Boxtel heeft voor haar nieuwe hit ,Slapen doen we later, beelden opgenomen in onze kantine. meer »


Opening jeugdseizoen

29 augustus 18:30  Genieten was het voor 19 jeugdigen die de opening van het voetbalseizoen met de Voetbalschool van Omar bijwoonden. meer »


Voetbalgatenspel een succes!

27 juni 18:45  Tijdens het jaarlijkse classicstoernooi is de finale van het voetbalgatenspel gespeeld. Het was een groot succes. De finalisten wonnen een mooie bon die beschikbaar werd gesteld door de vrienden van Schelluinen, te besteden bij NES/de Jong Sports. Eind uitslag: Bij de JO 18-1 won Tyn de finale van Joelle. Bij de JO 15-1 won Rik de finale van Sienna. En bij de JO 12-1 won Rency de finale van Bas. Rik Kroon won met 125 punten de Wisselbokaal beschikbaar gesteld door Van Boxtel Autodemontage.meer »


Kampioenen!

28 mei 21:00  Wat een feest was het vanmiddag op het sportpark. Tegen de verwachtingen van velen in werd het eerste elftal vandaag al kampioen.meer »


'Zal ik een 6 of een 12 meter doek doen?'

22 maart 19:15  Toen Jan van Driel aan Martijn Dekker vroeg of hij een sponsordoek op het terrein van vv Schelluinen wilde laten plaatsen hoefde Martijn er eigenlijk niet lang over na te denken. Uiteraard moest hij nog wel even overleggen met zijn vrouw Claudia. Vier dagen later ging Jan bij de fietsspecialist langs om te vragen wat zijn beslissing was. Martijn: "Zal ik een 6 of een 12 meter doek doen?". De leeg gekomen plek was 12 meter dus zo lang werd het sponsordoek van de nieuwe winkel. De invulling en de kleur waren nog wel even een dingetje, maar uiteindelijk is het een prachtig doek geworden dat op zaterdag 19 maart aan Martijn en Claudia is gepresenteerd. Namens v.v. Schelluinen heel erg bedankt!


Mini's krijgen nieuwe ballen!

10 maart 22:15  Gisterenavond hebben de mini's nieuwe ballen uitgereikt gekregen door De Vrienden van Schelluinen. De speciale ballen voor de mini's passen beter bij deze jonge leden. Zo kunnen ze nog beter trainen. Je kunt een filmpje van de uitreiking vinden op de facebookpagina van vv Schelluinen.


Club van 100 en Webeasy schenken laptop

25 oktober 11:15  De laptop die o.a. gebruikt wordt voor de muziek in de kantine was dringend aan vervanging toe. Door bijdragen van onze Club van 100 en Webeasy hebben we een mooie laptop kunnen aanschaffen. Dank aan de Club van 100 en Webeasy! Het bestuur zorgt voor een abonnementje op Spotify, zodat Gijs v.d. Berg zich kan uitleven en zorgen voor lekkere muziek in de kantine!


FRISDRANK.COM nieuwe hoofdsponsor

11 oktober 20:15  We hebben een nieuwe hoofdsponsor bij onze club. FRISDRANK.COM is vanaf heden te vinden op de shirts van onze selectie en rondom ons sportpark. We willen Maurice en Pepijn hierbij bedanken voor hun bijdrage aan onze club!! In de presentatiegids is binnenkort een interview te lezen met onze nieuwe hoofdsponsor, met dank aan Theo Sprong voor het afnemen en uitwerken van het interview


Rabo ClubSupport actie

11 oktober 20:00  We vallen van de ene actie in de andere actie deze maanden. Goed ook, want bij menig vereniging moet de clubkas weer wat bijgevuld worden na de verliezen van de afgelopen 2 seizoenen. meer »


Vrienden van Schelluinen steunen weer de jeugd

29 april 11:15   Net zoals bij andere voetbalverenigingen kunnen de jeugdteams van de VV Schelluinen alleen maar trainen, of onderling een partijtje spelen. Om het enthousiasme van de jeugd te behouden is er op zaterdag 27 maart al een voetbalclinic georganiseerd. De Vrienden van Schelluinen hebben deze dag mede-gesponsord. meer »


Oranje festival bij vv Schelluinen

28 april 11:00  Na het succes van onze jeugd voetbal clinic een aantal weken geleden staat onze volgende jeugd dag alweer voor de deur. Zaterdag 19 juni organiseren we het Oranjefestival. meer »


Geslaagde jeugdclinic

30 maart 21:45  Afgelopen zaterdag hadden we weer een fantastische jeugd dag op vv Schelluinen. Er was een voetbal clinic door onze jeugdcommissie georganiseerd, dit was een groot succes. meer »


Bedankt......... voor niks

25 februari 17:00  Afgelopen weekend vond iemand het nodig om stenen/trottoirbanden kapot te gooien en deze te gebruiken om het kleedkamer bord te vernielen. Beetje jammer, want dit 'grapje' kost de vereniging € 200,00. Een bedrag dat we in deze tijd zonder inkomsten beter voor iets anders kunnen gebruiken. meer »


Nieuw wedstrijddoek van de Vrienden van Schelluinen

12 februari 14:00  Wat moet onze v.v. toch zonder de 'Vrienden van Schelluinen'? Het doek langs de Sportlaan, op de kop van het trainingsveld, waarop te zien is tegen welke tegenstander ons eerste elftal thuis speelt, vertoonde slijtageverschijnselen en was zo langzamerhand aan vervanging toe.meer »


In memoriam: Nico Duijzer overleden

26 januari 11:30  Zondagmiddag hoorden we het vreselijke nieuws dat Nico Duijzer is overleden. Nico mocht slechts 58 jaar oud worden. Hij was een supervrijwilliger en de laatste seizoenen actief als leider van ons vierde elftal.meer »


Jubilarissen in het zonnetje

23 januari 17:45  Afgelopen maand is het bestuur langs de deuren geweest om de jubilarissen in het zonnetje te zetten. Geen uitreiking in de kantine, maar thuis op de bank met een bakkie erbij. meer »


Nieuwe sponsor: INSPIRE

22 januari 16:30  Ons sportpark is sinds kort weer een sponsordoek rijker. Dit maal op naam van INSPIRE Fitness Club. Daar zijn we als club natuurlijk heel blij mee in deze tijd. meer »


Geen nieuwjaarsreceptie, wél jubilarissen

31 december 14:00  Vandaag is het de eerste zaterdag van januari. De dag dat we normaal gesproken 's middags konden genieten van een heerlijk potje voetbal Schelluinen Oud vs. Schelluinen Nieuw. Waarna de jubilarissen van onze vereniging in het zonnetje gezet zouden worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Helaas was het voor dit jaar niet mogelijk om een nieuwjaarsreceptie te organiseren, maar we hebben natuurlijk wel jubilarissen!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

*/