Geslaagde jeugdclinic

30 maart 21:45  Afgelopen zaterdag hadden we weer een fantastische jeugd dag op vv Schelluinen. Er was een voetbal clinic door onze jeugdcommissie georganiseerd, dit was een groot succes. meer »

27 MAART VOETBALCLINIC!!!

9 maart 8:15  Zaterdag 27 maart organiseert onze jeugdcommissie een mooie voetbal dag voor al onze jeugdleden. meer »

Bedankt......... voor niks

25 februari 17:00  Afgelopen weekend vond iemand het nodig om stenen/trottoirbanden kapot te gooien en deze te gebruiken om het kleedkamer bord te vernielen. Beetje jammer, want dit 'grapje' kost de vereniging € 200,00. Een bedrag dat we in deze tijd zonder inkomsten beter voor iets anders kunnen gebruiken. meer »

Nieuw wedstrijddoek van de Vrienden van Schelluinen

12 februari 14:00  Wat moet onze v.v. toch zonder de 'Vrienden van Schelluinen'? Het doek langs de Sportlaan, op de kop van het trainingsveld, waarop te zien is tegen welke tegenstander ons eerste elftal thuis speelt, vertoonde slijtageverschijnselen en was zo langzamerhand aan vervanging toe.meer »

In memoriam: Nico Duijzer overleden

26 januari 11:30  Zondagmiddag hoorden we het vreselijke nieuws dat Nico Duijzer is overleden. Nico mocht slechts 58 jaar oud worden. Hij was een supervrijwilliger en de laatste seizoenen actief als leider van ons vierde elftal.meer »

Jubilarissen in het zonnetje

23 januari 17:45  Afgelopen maand is het bestuur langs de deuren geweest om de jubilarissen in het zonnetje te zetten. Geen uitreiking in de kantine, maar thuis op de bank met een bakkie erbij. meer »

Nieuwe sponsor: INSPIRE

22 januari 16:30  Ons sportpark is sinds kort weer een sponsordoek rijker. Dit maal op naam van INSPIRE Fitness Club. Daar zijn we als club natuurlijk heel blij mee in deze tijd. meer »

Geen nieuwjaarsreceptie, wél jubilarissen

31 december 14:00  Vandaag is het de eerste zaterdag van januari. De dag dat we normaal gesproken 's middags konden genieten van een heerlijk potje voetbal Schelluinen Oud vs. Schelluinen Nieuw. Waarna de jubilarissen van onze vereniging in het zonnetje gezet zouden worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Helaas was het voor dit jaar niet mogelijk om een nieuwjaarsreceptie te organiseren, maar we hebben natuurlijk wel jubilarissen!meer »

Oh, wat mis ik dat toch...

25 december 13:00  Maandagochtend. De werkweek is weer begonnen. Kees Brevé slingert een bericht in de app. Wie er aanstaande zaterdag allemaal mee doen, uit bij VVAC. 45 spelers en 8 leiders in de groepsapp. We zullen er vast wel weer 12 op kunnen trommelen. Hopelijk hoeft Harald niet te jagen want dan moeten we zelf vlaggen. Gelukkig spelen we uit, zij regelen een scheids.meer »

WE ZIJN JARIG, 75 jaren jong

13 december 13:15  Op de kop af VIJF EN ZEVENTIG JAAR geleden werd op woensdagavond 12 december 1945 in de kroeg van Jan-Willem de Bruijn vv DOS opgericht. meer »

Geef je club een rondje!

8 december 20:00  Nu de kantine dicht moet blijven lopen clubs veel geld mis. Daarom komen we in actie! Help je mee? Geef jouw club een rondje via onderstaande site. Steun jouw club in deze lastige tijd, zodat zij niet in financiële problemen komt door deze crisis.meer »

Pieten nemen training over!

7 december 13:15  Afgelopen woensdag verschenen er onaangekondigd 2 Pieten op de training van onze JO7, JO8 en kabouters.meer »

Livestream Schelluinen - Perkouw, zaterdag 17 oktober 14:30

12 oktober 11:15  17 oktober LIVE Schelluinen-Perkouw 14.30 u. ————————————————————— Na de vele goede reacties over onze livestream van de wedstrijd Schelluinen 1 - Lekkerkerk 1 (2-1) gaan we dit aanstaande zaterdag uiteraard herhalen. Het Eerste elftal speelt zaterdag wederom een thuiswedstrijd. Tegenstander is Perkouw 1. Dit zal weer LIVE te volgen zijn via onze Facebookpagina VV Schelluinen onder leiding van onze cameraman Niek van den Berg. 🎥👌🏻

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

7 oktober 14:45  De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 gaat van start!meer »

Update Corona maatregelen

1 oktober 11:30  Afgelopen maandag tijdens de persconferentie van Mark Rutte zijn er weer extra maatregelen aangekondigd om het coronavirus terug te dringen. Helaas heeft dit voor onze vereniging weer de nodige gevolgen. meer »

Kabouters bij v.v. Schelluinen

28 september 14:15  Niet alleen in de Efteling zijn echte kabouters te zien. Vanaf woensdag 1 september zijn zij ook te bewonderen op sportcomplex 'Scalune' van de v.v. Schelluinen.meer »

KOM LEKKER VOETBALLEN BIJ SCHELLUINEN!

24 september 13:00  Houd uw brievenbus in de gaten, want deze week kunt een prachtige flyer op de deurmat verwachten.meer »

Leni bedankt

22 september 13:45  Vanmorgen kregen we het droevige nieuws te horen, dat Leni Dubbeldam-Verhoef is overleden. Ze werd slechts 73 jaar oud.meer »

GIGA Molenlanden organiseert Stap en Trap-Vierdaagse