Kantine morgen vanaf 16.00 uur open

12 november 11:15  Komende zaterdag 13 november zijn er geen wedstrijden op ons sportpark. Hierdoor zal de kantine pas om 16.00 uur open gaan. Edwin staat achter de bar. Kom gezellig langs voor een drankje. Graag tot morgenmiddag.

JO15 in het nieuw

10 november 19:00  Onze JO15 heeft in Marco en Daphne Faasse geweldige sponsoren. Het is niet de eerste keer dat zij met een financiële bijdrage de jeugd van de v.v. een helpende hand toesteken.meer »

ZE ZIJN ER WEER, DE BOTERLETTERS!!!

7 november 14:00  Na een jaartje niet aan de deur te zijn geweest (u weet wel waarom...) kloppen we deze keer weer bij u aan. Aankomende weken gaan we weer namens onze v.v. Schelluinen het dorp rond voor de verkoop van de overheerlijke boterletters. De boterletters kosten € 9,- per stuk en zullen voor het Sinterklaasweekend bij u thuis bezorgd worden. Graag direct betalen bij uw bestelling.

Uitslag trekking winnende nummers '500 vakken-spel'

1 november 11:30  Afgelopen zaterdag is de trekking verricht van het '500 vakken-spel'. Onze Men of the match, Toufik, die met 2 goals in de slotfase voor de niet meer verwachte overwinning op Vuren zorgde, trok de nummers.meer »

Oktoberfest gaat niet door!

29 oktober 11:15  Vanwege de snel toenemende coronabesmettingen heeft het bestuur helaas moeten besluiten het geplande Oktoberfest niet door te laten gaan. Jammer, maar dit besluit is te rechtvaardigen. Hopelijk houden we dit feestje nog te goed.

Eindelijk trekking prijzen ‘500 vakken-spel’

27 oktober 11:00  De trekking zou oorspronkelijk plaatsvinden op de slotdag van het voetbalseizoen 2019/2020, maar viel door de coronaperikelen in het water. Hetzelfde gold voor het seizoen 2020/2021.meer »

Club van 100 en Webeasy schenken laptop

25 oktober 11:15  De laptop die o.a. gebruikt wordt voor de muziek in de kantine was dringend aan vervanging toe. Door bijdragen van onze Club van 100 en Webeasy hebben we een mooie laptop kunnen aanschaffen. Dank aan de Club van 100 en Webeasy! Het bestuur zorgt voor een abonnementje op Spotify, zodat Gijs v.d. Berg zich kan uitleven en zorgen voor lekkere muziek in de kantine!

FRISDRANK.COM nieuwe hoofdsponsor

11 oktober 20:15  We hebben een nieuwe hoofdsponsor bij onze club. FRISDRANK.COM is vanaf heden te vinden op de shirts van onze selectie en rondom ons sportpark. We willen Maurice en Pepijn hierbij bedanken voor hun bijdrage aan onze club!! In de presentatiegids is binnenkort een interview te lezen met onze nieuwe hoofdsponsor, met dank aan Theo Sprong voor het afnemen en uitwerken van het interview

Rabo ClubSupport actie

11 oktober 20:00  We vallen van de ene actie in de andere actie deze maanden. Goed ook, want bij menig vereniging moet de clubkas weer wat bijgevuld worden na de verliezen van de afgelopen 2 seizoenen. meer »