Home - v.v. Schelluinen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Afsluitdag VV Schelluinen: 17 Juni

Gisteren, 2 juni 21:00  Het einde van het voetbalseizoen nadert snel en dat betekent dat het tijd is om groots uit te pakken met een onvergetelijke afsluiting! Op 17 Juni organiseren we de langverwachte Grote Aflsluitdag, een evenement dat je niet wilt missen. Noteer deze datum in je agenda en bereid je voor op een dag vol voetbal, plezier en feestelijke sfeer!meer »


Vrienden van Schelluinen een meer dan vaste waarde op sportpark Scalune

28 mei 13:45  We spreken Arie Diephout, samen met Huub Duyzer en Johan de Klerck, een van de oprichters van de Vrienden van Schelluinen.meer »


Pinnen, JA graag!

28 mei 13:45  Betalen via een betaalautomaat, het is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. In onze mooi kantine is het sinds 10 maart 2018 mogelijk om te betalen via een betaalautomaat (er zijn er intussen meerdere aanwezig, ook bij de poort) en door de jaren heen is ook het contactloos betalen volledig geïntegreerd en gekoppeld aan een geavanceerd kassasysteem.meer »


Gert de Kruijk nieuwe trainer Schelluinen 2

13 mei 13:45  Vorige week zette Gert de Kruijk zijn handtekening onder het contract wat hem voor 1 seizoen bindt aan Schelluinen 2. Harry Elgersma zal hem ondersteunen als leider van het tweede elftal.meer »


Vrijwilligersavond VV Schelluinen zaterdag 1 Juli

11 mei 10:45  Beste vrijwilliger van onze vereniging. VV Schelluinen nodigt jou uit voor de vrijwilligersavond op zaterdag 1 Juli 2023 in onze kantine. Een avond met eten, drinken en gezelligheid staat je te wachten. Deze avond is speciaal voor jou én alle andere vrijwilligers van onze vereniging om jullie te bedanken voor jullie inzet bij onze vereniging. "Een voetbalvereniging zonder vrijwilligers is als een team zonder spelers. Beide kunnen niet bestaan zonder de ander."meer »


Gelezen in 'Voetbal in de Regio': Interview met Jochem van der Werff

2 mei 17:15  Onze eerste doelman, Jochem is voor de voetbalkrant 'Voetbal in de Regio' geïnterviewd. Bekijk hier het interview! meer »


Lintje voor erevoorzitter Jan de Bruijn!

26 april 10:15  Voor zijn vele verdiensten in de voetbalsport heeft onze erevoorzitter Jan de Bruijn een lintje gekregen van de Koning. Als blauwwitte voetbalfamilie zijn we trots zijn op Jan.meer »


Applaus voor de ‘Club van 100’ en de ‘Vrienden van Schelluinen’.

25 april 17:00  De Vrienden van Schelluinen en de Club van 100 hebben beide weer de portemonnee getrokken ter verdere verfraaiing van onze kantine. meer »


Een 'nieuw' gezicht!

10 maart 16:00  En weer is het onze immer-op-zoek-naar-vrijwilligers-zijnde-voorzitter gelukt om iemand te enthousiasmeren voor een rol binnen onze club. Ik spreek de enthousiaste Claudine in de kantine. Claudine woont sinds 2006 in Schelluinen en woont daar met Johan en dochter Joy van 12 jaar. Johan voetbalt al jaren bij V.V. Schelluinen, op dit moment in het 3 e en bij 7 tegen 7. Zo af en toe was Claudine van de partij bij feestjes in de kantine. Daar heeft Rolf haar een keer ontmoet en zo is het allemaal gekomen.meer »


In beeld: Arjan de Bruin

10 maart 16:00  Dit keer zit Arjan de Bruin, tegenover me. Wie? Juist, daarom dit interview. Een leuke man van 30 jaar, hij woont in Tuil, samen met Jaimy en samen hebben ze een 2 jarige dochter, Zoë. In het dagelijks leven is Arjan schilder; in zijn vrije tijd is hij de trainer van onze JO16. Hij komt niet uit onze eigen gelederen, want zijn voetbalcarrière speelde zich af bij de club uit Herwijnen, Herovina. Ik vraag hem naar de verschillen tussen Herovina en vv Schelluinen. Beiden een dorpsclub met veel vrijwilligers en dorpse gezelligheid, maar bij Schelluinen is meer talent.meer »


‘Zonder respect geen voetbal’

10 maart 16:00  Dit was de slogan van een campagne die de KNVB in 2012 lanceerde. Nu 11 jaar laten wil ik graag de balans opmaken hoe het er uit ziet bij onze vv Schelluinen. Bij de UEFA staat respect genoteerd als nr 1 waarde in hun beleid. En wat merken wij van de resultaten van deze campagnes bij ons op het veld?meer »


Marcel van Steenis volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer Schelluinen 1! 🤝🏼

19 januari 18:45  Marcel van Steenis en VV Schelluinen hebben een akkoord bereikt over een contract van 1 jaar. Dit contract verbindt Marcel van Steenis voor het seizoen 2023-2024 aan de vereniging.meer »


V.V. Schelluinen huldigt 5 jubilarissen! 🥂

14 januari 17:15  Eindelijk konden er weer eens handen worden geschud en voorzichtig ook worden gezoend op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. De voorgaande edities kon dat door Corona niet en ging het bestuur persoonlijk langs bij de jubilarissen.meer »


Vrijwilligersbestand, stand van zaken

24 december 11:15  Agelopen januari werd er een nieuw verenigingsbeleid gepresenteerd. Een beleid met minder bestuurders en meer coördinatoren, die de leden ondersteunen op negen verschillende gebieden die van belang zijn voor een gezellige goed draaiende vereniging.meer »


Schelluinen zegeviert!

24 december 10:45  2022 was sportief gezien een topjaar voor de V.V. Ons eerste elftal werd, toch redelijk onverwacht, kampioen en promoveerde zo naar de 2e klasse. Niet alleen de senioren wisten sportief succes te boeken, maar ook onze junioren. Zo werden de jongens en meisjes van de JO12 op een koude, vroege oktoberochtend kampioen uit bij Kozakken Boys. De JO16 werd stilletjes kampioen én de JO19 moest héél hard vechten om dit kampioenschap binnen te halen. meer »


Hollandse avond na Schelluinen - GJS

8 december 15:30  Na de wedstrijd van ons eerste elftal tegen GJS zal er groot feest zijn in de kantine ter ere van ons 77-jarige bestaan. Autohandel van Boxtel heeft mogelijk gemaakt dat Denise van Boxtel, Jamie van Boxtel en Hans van Aalst samen met Roy Klop en onze huis-DJ Gijs de kantine gaan vullen met de beste Hollandse hits. In de rust en na de wedstrijd zal er een loterij plaatsvinden met mooie prijzen, de opbrengst van deze loterij wordt aan de JO-19 geschonken. Tot zaterdag!


Contributieverhoging voor spelende leden

1 november 15:45  Op de Algemene Leden Vergadering van donderdag 27 oktober jl. is door de leden besloten de contributie voor alle spelende leden met ingang van 1 oktober 2022 met een euro per maand te verhogen.meer »


Anonieme sponsor schenkt nieuw dartbord

26 september 12:30  Het dartbord hangt alweer heel wat jaartjes in de kantine en wordt veel gebruikt. Dat kan je wel zien. Het wordt echt tijd voor een nieuw bord. Er zijn blijkbaar meer mensen die er zo over denken en de v.v. een warm hart toedragen. Van een onbekende sponsor ontvingen we namelijk een prachtig nieuw Michael van Gerwen- dartbord! Het ziet er erg professioneel uit en we kunnen hier weer een paar jaar mee vooruit! Dank je wel, sponsor. We zijn er blij mee! Wie zal dit toch zijn?


Wat moeten we zonder onze ‘Vrienden’?

12 september 12:30  Regelmatig wordt onze vereniging blij verrast door de ‘Vrienden van Schelluinen’. Deze keer hebben ze gezorgd voor geplastificeerde naamborden van hoge kwaliteit met daarop de namen van onze tegenstanders in de competitie van ons eerste elftal. Zo is nog beter te zien tegen welke club we moeten spelen in de eerstvolgende thuiswedstrijd. Op de foto is het nieuwe naambord van Heukelum te zien: onze tegenstander op zaterdag 1 oktober. De week daarvoor wordt de competitie geopend met de uitwedstrijd bij EBOH. Mooi dat de ‘Vrienden’ op deze manier onze v.v. steunt. We zullen nog vaker van ze horen! Dank!


Videoclip Denise van Boxtel, opgenomen op Scalune

9 september 12:30  De lokale ster Denise van Boxtel heeft voor haar nieuwe hit ,Slapen doen we later, beelden opgenomen in onze kantine. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

*/