Home - v.v. Schelluinen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Marcel van Steenis volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer Schelluinen 1! 🤝🏼

19 januari 18:45  Marcel van Steenis en VV Schelluinen hebben een akkoord bereikt over een contract van 1 jaar. Dit contract verbindt Marcel van Steenis voor het seizoen 2023-2024 aan de vereniging.meer »


V.V. Schelluinen huldigt 5 jubilarissen! 🥂

14 januari 17:15  Eindelijk konden er weer eens handen worden geschud en voorzichtig ook worden gezoend op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. De voorgaande edities kon dat door Corona niet en ging het bestuur persoonlijk langs bij de jubilarissen.meer »


Vrijwilligersbestand, stand van zaken

24 december 11:15  Agelopen januari werd er een nieuw verenigingsbeleid gepresenteerd. Een beleid met minder bestuurders en meer coördinatoren, die de leden ondersteunen op negen verschillende gebieden die van belang zijn voor een gezellige goed draaiende vereniging.meer »


Schelluinen zegeviert!

24 december 10:45  2022 was sportief gezien een topjaar voor de V.V. Ons eerste elftal werd, toch redelijk onverwacht, kampioen en promoveerde zo naar de 2e klasse. Niet alleen de senioren wisten sportief succes te boeken, maar ook onze junioren. Zo werden de jongens en meisjes van de JO12 op een koude, vroege oktoberochtend kampioen uit bij Kozakken Boys. De JO16 werd stilletjes kampioen én de JO19 moest héél hard vechten om dit kampioenschap binnen te halen. meer »


Hollandse avond na Schelluinen - GJS

8 december 15:30  Na de wedstrijd van ons eerste elftal tegen GJS zal er groot feest zijn in de kantine ter ere van ons 77-jarige bestaan. Autohandel van Boxtel heeft mogelijk gemaakt dat Denise van Boxtel, Jamie van Boxtel en Hans van Aalst samen met Roy Klop en onze huis-DJ Gijs de kantine gaan vullen met de beste Hollandse hits. In de rust en na de wedstrijd zal er een loterij plaatsvinden met mooie prijzen, de opbrengst van deze loterij wordt aan de JO-19 geschonken. Tot zaterdag!


Contributieverhoging voor spelende leden

1 november 15:45  Op de Algemene Leden Vergadering van donderdag 27 oktober jl. is door de leden besloten de contributie voor alle spelende leden met ingang van 1 oktober 2022 met een euro per maand te verhogen.meer »


Anonieme sponsor schenkt nieuw dartbord

26 september 12:30  Het dartbord hangt alweer heel wat jaartjes in de kantine en wordt veel gebruikt. Dat kan je wel zien. Het wordt echt tijd voor een nieuw bord. Er zijn blijkbaar meer mensen die er zo over denken en de v.v. een warm hart toedragen. Van een onbekende sponsor ontvingen we namelijk een prachtig nieuw Michael van Gerwen- dartbord! Het ziet er erg professioneel uit en we kunnen hier weer een paar jaar mee vooruit! Dank je wel, sponsor. We zijn er blij mee! Wie zal dit toch zijn?


Wat moeten we zonder onze ‘Vrienden’?

12 september 12:30  Regelmatig wordt onze vereniging blij verrast door de ‘Vrienden van Schelluinen’. Deze keer hebben ze gezorgd voor geplastificeerde naamborden van hoge kwaliteit met daarop de namen van onze tegenstanders in de competitie van ons eerste elftal. Zo is nog beter te zien tegen welke club we moeten spelen in de eerstvolgende thuiswedstrijd. Op de foto is het nieuwe naambord van Heukelum te zien: onze tegenstander op zaterdag 1 oktober. De week daarvoor wordt de competitie geopend met de uitwedstrijd bij EBOH. Mooi dat de ‘Vrienden’ op deze manier onze v.v. steunt. We zullen nog vaker van ze horen! Dank!


Videoclip Denise van Boxtel, opgenomen op Scalune

9 september 12:30  De lokale ster Denise van Boxtel heeft voor haar nieuwe hit ,Slapen doen we later, beelden opgenomen in onze kantine. meer »


Opening jeugdseizoen

29 augustus 18:30  Genieten was het voor 19 jeugdigen die de opening van het voetbalseizoen met de Voetbalschool van Omar bijwoonden. meer »


Voetbalgatenspel een succes!

27 juni 18:45  Tijdens het jaarlijkse classicstoernooi is de finale van het voetbalgatenspel gespeeld. Het was een groot succes. De finalisten wonnen een mooie bon die beschikbaar werd gesteld door de vrienden van Schelluinen, te besteden bij NES/de Jong Sports. Eind uitslag: Bij de JO 18-1 won Tyn de finale van Joelle. Bij de JO 15-1 won Rik de finale van Sienna. En bij de JO 12-1 won Rency de finale van Bas. Rik Kroon won met 125 punten de Wisselbokaal beschikbaar gesteld door Van Boxtel Autodemontage.meer »


Kampioenen!

28 mei 21:00  Wat een feest was het vanmiddag op het sportpark. Tegen de verwachtingen van velen in werd het eerste elftal vandaag al kampioen.meer »


'Zal ik een 6 of een 12 meter doek doen?'

22 maart 19:15  Toen Jan van Driel aan Martijn Dekker vroeg of hij een sponsordoek op het terrein van vv Schelluinen wilde laten plaatsen hoefde Martijn er eigenlijk niet lang over na te denken. Uiteraard moest hij nog wel even overleggen met zijn vrouw Claudia. Vier dagen later ging Jan bij de fietsspecialist langs om te vragen wat zijn beslissing was. Martijn: "Zal ik een 6 of een 12 meter doek doen?". De leeg gekomen plek was 12 meter dus zo lang werd het sponsordoek van de nieuwe winkel. De invulling en de kleur waren nog wel even een dingetje, maar uiteindelijk is het een prachtig doek geworden dat op zaterdag 19 maart aan Martijn en Claudia is gepresenteerd. Namens v.v. Schelluinen heel erg bedankt!


Mini's krijgen nieuwe ballen!

10 maart 22:15  Gisterenavond hebben de mini's nieuwe ballen uitgereikt gekregen door De Vrienden van Schelluinen. De speciale ballen voor de mini's passen beter bij deze jonge leden. Zo kunnen ze nog beter trainen. Je kunt een filmpje van de uitreiking vinden op de facebookpagina van vv Schelluinen.


Club van 100 en Webeasy schenken laptop

25 oktober 11:15  De laptop die o.a. gebruikt wordt voor de muziek in de kantine was dringend aan vervanging toe. Door bijdragen van onze Club van 100 en Webeasy hebben we een mooie laptop kunnen aanschaffen. Dank aan de Club van 100 en Webeasy! Het bestuur zorgt voor een abonnementje op Spotify, zodat Gijs v.d. Berg zich kan uitleven en zorgen voor lekkere muziek in de kantine!


FRISDRANK.COM nieuwe hoofdsponsor

11 oktober 20:15  We hebben een nieuwe hoofdsponsor bij onze club. FRISDRANK.COM is vanaf heden te vinden op de shirts van onze selectie en rondom ons sportpark. We willen Maurice en Pepijn hierbij bedanken voor hun bijdrage aan onze club!! In de presentatiegids is binnenkort een interview te lezen met onze nieuwe hoofdsponsor, met dank aan Theo Sprong voor het afnemen en uitwerken van het interview


Rabo ClubSupport actie

11 oktober 20:00  We vallen van de ene actie in de andere actie deze maanden. Goed ook, want bij menig vereniging moet de clubkas weer wat bijgevuld worden na de verliezen van de afgelopen 2 seizoenen. meer »


Vrienden van Schelluinen steunen weer de jeugd

29 april 11:15   Net zoals bij andere voetbalverenigingen kunnen de jeugdteams van de VV Schelluinen alleen maar trainen, of onderling een partijtje spelen. Om het enthousiasme van de jeugd te behouden is er op zaterdag 27 maart al een voetbalclinic georganiseerd. De Vrienden van Schelluinen hebben deze dag mede-gesponsord. meer »


Oranje festival bij vv Schelluinen

28 april 11:00  Na het succes van onze jeugd voetbal clinic een aantal weken geleden staat onze volgende jeugd dag alweer voor de deur. Zaterdag 19 juni organiseren we het Oranjefestival. meer »


Geslaagde jeugdclinic

30 maart 21:45  Afgelopen zaterdag hadden we weer een fantastische jeugd dag op vv Schelluinen. Er was een voetbal clinic door onze jeugdcommissie georganiseerd, dit was een groot succes. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

*/