Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Kantine morgen vanaf 16.00 uur open

12 november 11:15  Komende zaterdag 13 november zijn er geen wedstrijden op ons sportpark. Hierdoor zal de kantine pas om 16.00 uur open gaan. Edwin staat achter de bar. Kom gezellig langs voor een drankje. Graag tot morgenmiddag.


JO15 in het nieuw

10 november 19:00  Onze JO15 heeft in Marco en Daphne Faasse geweldige sponsoren. Het is niet de eerste keer dat zij met een financiële bijdrage de jeugd van de v.v. een helpende hand toesteken.meer »


ZE ZIJN ER WEER, DE BOTERLETTERS!!!

7 november 14:00  Na een jaartje niet aan de deur te zijn geweest (u weet wel waarom...) kloppen we deze keer weer bij u aan. Aankomende weken gaan we weer namens onze v.v. Schelluinen het dorp rond voor de verkoop van de overheerlijke boterletters. De boterletters kosten € 9,- per stuk en zullen voor het Sinterklaasweekend bij u thuis bezorgd worden. Graag direct betalen bij uw bestelling.


Uitslag trekking winnende nummers '500 vakken-spel'

1 november 11:30  Afgelopen zaterdag is de trekking verricht van het '500 vakken-spel'. Onze Men of the match, Toufik, die met 2 goals in de slotfase voor de niet meer verwachte overwinning op Vuren zorgde, trok de nummers.meer »


Oktoberfest gaat niet door!

29 oktober 11:15  Vanwege de snel toenemende coronabesmettingen heeft het bestuur helaas moeten besluiten het geplande Oktoberfest niet door te laten gaan. Jammer, maar dit besluit is te rechtvaardigen. Hopelijk houden we dit feestje nog te goed.


Eindelijk trekking prijzen ‘500 vakken-spel’

27 oktober 11:00  De trekking zou oorspronkelijk plaatsvinden op de slotdag van het voetbalseizoen 2019/2020, maar viel door de coronaperikelen in het water. Hetzelfde gold voor het seizoen 2020/2021.meer »


Club van 100 en Webeasy schenken laptop

25 oktober 11:15  De laptop die o.a. gebruikt wordt voor de muziek in de kantine was dringend aan vervanging toe. Door bijdragen van onze Club van 100 en Webeasy hebben we een mooie laptop kunnen aanschaffen. Dank aan de Club van 100 en Webeasy! Het bestuur zorgt voor een abonnementje op Spotify, zodat Gijs v.d. Berg zich kan uitleven en zorgen voor lekkere muziek in de kantine!


FRISDRANK.COM nieuwe hoofdsponsor

11 oktober 20:15  We hebben een nieuwe hoofdsponsor bij onze club. FRISDRANK.COM is vanaf heden te vinden op de shirts van onze selectie en rondom ons sportpark. We willen Maurice en Pepijn hierbij bedanken voor hun bijdrage aan onze club!! In de presentatiegids is binnenkort een interview te lezen met onze nieuwe hoofdsponsor, met dank aan Theo Sprong voor het afnemen en uitwerken van het interview


Rabo ClubSupport actie

11 oktober 20:00  We vallen van de ene actie in de andere actie deze maanden. Goed ook, want bij menig vereniging moet de clubkas weer wat bijgevuld worden na de verliezen van de afgelopen 2 seizoenen. meer »


GEZOCHT: EXTRA TRAINER JO13

28 mei 15:15  Voor komend seizoen 2021 - 2022 zijn wij ook op zoek naar een extra trainer voor de JO13 (oude JO12) Ben jij een enthousiaste trainer met kennis van voetbal of ken je iemand in je omgeving die je hiervoor warm kunt krijgen?meer »


GEZOCHT: EXTRA TRAINER JO15

27 mei 10:30  Voor komend seizoen 2021 - 2022 zijn wij op zoek naar een extra trainer voor de JO15 (12 – 15 jaar). Ben jij een enthousiaste trainer met kennis van voetbal of ken je iemand in je omgeving die je hiervoor warm kunt krijgen? meer »


Vrienden van Schelluinen steunen weer de jeugd

29 april 11:15   Net zoals bij andere voetbalverenigingen kunnen de jeugdteams van de VV Schelluinen alleen maar trainen, of onderling een partijtje spelen. Om het enthousiasme van de jeugd te behouden is er op zaterdag 27 maart al een voetbalclinic georganiseerd. De Vrienden van Schelluinen hebben deze dag mede-gesponsord. meer »


Oranje festival bij vv Schelluinen

28 april 11:00  Na het succes van onze jeugd voetbal clinic een aantal weken geleden staat onze volgende jeugd dag alweer voor de deur. Zaterdag 19 juni organiseren we het Oranjefestival. meer »


Geslaagde jeugdclinic

30 maart 21:45  Afgelopen zaterdag hadden we weer een fantastische jeugd dag op vv Schelluinen. Er was een voetbal clinic door onze jeugdcommissie georganiseerd, dit was een groot succes. meer »


27 MAART VOETBALCLINIC!!!

9 maart 8:15  Zaterdag 27 maart organiseert onze jeugdcommissie een mooie voetbal dag voor al onze jeugdleden. meer »


Bedankt......... voor niks

25 februari 17:00  Afgelopen weekend vond iemand het nodig om stenen/trottoirbanden kapot te gooien en deze te gebruiken om het kleedkamer bord te vernielen. Beetje jammer, want dit 'grapje' kost de vereniging € 200,00. Een bedrag dat we in deze tijd zonder inkomsten beter voor iets anders kunnen gebruiken. meer »


Nieuw wedstrijddoek van de Vrienden van Schelluinen

12 februari 14:00  Wat moet onze v.v. toch zonder de 'Vrienden van Schelluinen'? Het doek langs de Sportlaan, op de kop van het trainingsveld, waarop te zien is tegen welke tegenstander ons eerste elftal thuis speelt, vertoonde slijtageverschijnselen en was zo langzamerhand aan vervanging toe.meer »


In memoriam: Nico Duijzer overleden

26 januari 11:30  Zondagmiddag hoorden we het vreselijke nieuws dat Nico Duijzer is overleden. Nico mocht slechts 58 jaar oud worden. Hij was een supervrijwilliger en de laatste seizoenen actief als leider van ons vierde elftal.meer »


Jubilarissen in het zonnetje

23 januari 17:45  Afgelopen maand is het bestuur langs de deuren geweest om de jubilarissen in het zonnetje te zetten. Geen uitreiking in de kantine, maar thuis op de bank met een bakkie erbij. meer »


Nieuwe sponsor: INSPIRE

22 januari 16:30  Ons sportpark is sinds kort weer een sponsordoek rijker. Dit maal op naam van INSPIRE Fitness Club. Daar zijn we als club natuurlijk heel blij mee in deze tijd. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

*/