Aanmelden Eventbrite

Voor thuiswedstrijden van ons eerste elftal kunt u zich inschrijven via Eventbrite.

Hoe kan ik mij vanaf registreren via Eventbrite?

Via onderstaande link kan je je per heden inschrijven voor alle wedstrijden van dit jaar. Gelieve alleen nog maar deze link te gebruiken voor inschrijvingen!

Stap 1: Klik op bovenstaande link;
Stap 2: Ga naar selecteer een datum;
Stap 3: Kies de datum van de wedstrijd en druk op tickets;
Stap 4: Ga naar registreer;
Stap 5: Vul uw eigen contactgegevens in;
Stap 6: Druk op registreer;
Stap 7: Je tickets zullen per mail verstuurd worden.

Of registreer je via de Evenbrite app:

Stap 1: Ga naar de App store of Google Play Store;
Stap 2: Zoek op Eventbrite en download de app;
Stap 3: Ga naar het vergrootglas in het beginscherm;
Stap 4: Vul bij 'zoek naar' Schelluinen in;
Stap 5: Klik op het verschijnende evenement;
Stap 6: Ga naar registreer;
Stap 7: Klik de gewenste datum aan;
Stap 8: Kies het aantal tickets;
Stap 9: Druk op registreer;
Stap 10: Vul uw eigen contactgegevens in;
Stap 11: Druk op registreer;
Stap 12: Je tickets zullen per mail verstuurd worden.

Ik heb me geregistreerd, wat nu?
Graag je ticket digitaal of uitgeprint meenemen. Deze zullen we bij binnenkomst aan de poort scannen.
Helaas is het voor ons als bestuur niet mogelijk om de hele dag aan de poort te controleren/scannen. Daarom willen we vragen om jullie medewerking. Indien er niemand aan de poort staat, willen we je vragen om alsnog bij binnenkomst in de kantine je gegevens te noteren, op de daarvoor ingevulde plaats. Dit zal deze week nog in de vorm van een papieren checklist zijn, maar we proberen hier een betere logistieke oplossing voor te verzinnen. We zijn namelijk bezig om te kijken of we een QR-code kunnen ontwikkelen die je bij binnenkomst alleen maar hoeft te scannen en je digitaal je gegevens in kan vullen.

Wat gebeurt er met de registraties?
Deze zullen wij bewaren, zodat wij ten allen tijden, terug kunnen kijken wie er wanneer aanwezig zijn geweest. Deze gegevens zullen wij maximaal 15 dagen bewaren.