Sportpark Scalune - v.v. Schelluinen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sportpark Scalune

Sportpark Scalune

Het complex is in de loop der jaren behoorlijk veranderd. Eind jaren ’60 kwam er een nieuw houten gebouw, met uiteraard een kantine en 4 kleedkamers. De vereniging groeide en het ene veld was niet meer toereikend. Een tweede veld werd aangelegd en het sportcomplex; Sportpark Scalune ontstond.

 Weer later werd de kantine tot twee keer toe uitgebreid, kwam er nog een trainingsveld bij en werd het oude veld omgedoopt tot trainingsveld. In 1982 werd de huidige kleedaccommodatie geopend. De eerstvolgende bouwactiviteiten zouden pas weer ontplooid worden in 1994, met als resultaat de opening van nieuwe kantine in 1995. Vanaf 28 april 2000 is VV Schelluinen ook de trotse bezitter zijn van de “Klaas Kruis tribune”. Alle activiteiten door de jaren heen, zijn voor een groot deel gerealiseerd door vrijwilligers.

De laatste bouwactiviteiten zijn uit 2009. De nieuwe kantine is toen gerealiseerd en was een groot kado van de sponsor Den Braven Sealants die tot 2012 al jaren hoofdsponsor was van VV Schelluinen.

 Schelluinen is een club met veel vrijwilligers. Een deel van die groep bouwde (met het geld van de club van 100) een nieuwe toegangspoort en verving de oude houtbouw door een modern kleedlokaal en verzorgingsruimte annex krachthonk.

IMG_4181.JPG
IMG_4176.JPG
IMG_4165.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

*/