Vrienden van Schelluinen steunen weer de jeugd

29 april 2021 11:15

Net zoals bij andere voetbalverenigingen kunnen de jeugdteams van de VV Schelluinen alleen maar trainen, of onderling een partijtje spelen. Om het enthousiasme van de jeugd te behouden is er op zaterdag 27 maart al een voetbalclinic georganiseerd. De Vrienden van Schelluinen hebben deze dag mede-gesponsord.

Daar de Vrienden van Schelluinen een bijzondere band hebben met onze jeugdafdeling is er opnieuw in de buidel getast en is op verzoek van de jeugdtrainers een draagtas met trainingsmateriaal geschonken.

In deze draagtas zitten pionnen, stokken en elastieken zodat verschillende oefenvormen kunnen worden uitgezet.

Stokken met elastieken voor een potje voetbaltennis, stokken met pionnen voor sprongkrachtoefening en losse stokken voor een slalom of om een veld uit te zetten. Heel erg handig voor de trainers om bij oefeningen te gebruiken.

Er wordt al volop gebruik gemaakt van de gesponsorde materialen en wij zijn namens de jeugd van de v.v. de Vrienden van Schelluinen hier dan ook zeer dankbaar voor.

Namens de trainers,

Harry Elgersma